Bart Vervaet Optiek Axel | De opticien van Zeeuws-Vlaanderen!

Bezoek ons
Kerkdreef 11, Axel

Bel ons
0115 - 53 15 37

Over Bart Vervaet Optiek

De opticien van Zeeuws-Vlaanderen.

Bart Vervaet Optiek is uw opticien en persoonlijk adviseur op gebied van brillen, contactlenzen, speciale brillen, oogmetingen en het (na)bestellen van lenzen. Wij zijn sinds onze oprichting gevestigd in Axel, een plaats in Zeeuws-Vlaanderen nabij Terneuzen en Hulst.

In de directe omgeving weet men ons te vinden voor persoonlijk advies, wij staan dan ook bekend als de opticien van Zeeuws-Vlaanderen welke echt tijd voor u maakt! Niet voor niets weten klanten uit plaatsen zoals Hulst, Terneuzen, Hoek en IJzendijke ons te vinden. In tussentijd mogen wij ook steeds vaker klanten uit Belgiƫ en uit het hogere noorden van Nederland verwelkomen.

Persoonlijk contact met onze klanten in een huiselijke sfeer, dat kenmerkt Bart Vervaet Optiek. Uw ogen verdienen de service van een deskundige opticien. Iemand waarmee u een persoonlijke band heeft en waarbij u niet telkens opnieuw het verhaal hoeft uit te leggen. Bart en zijn team zorgen ervoor dat er naar uw wensen wordt geluisterd. Wij houden van brillen en staan voor alles wat u maar kan wensen voor ogen. Dat beleeft u in onze winkel, want het is onze ambitie om de kwaliteit van uw leven te verbeteren. Uw zicht speelt daarbij een erg belangrijke rol, want 80% van alle informatie bereikt ons via de ogen. Onze professionele oogzorg en maatwerk producten staan garant voor comfortabele kijkoplossingen. Zodat u weer vrij, ongestoord en goed kunt zien. Dat maakt het leven een stuk aangenamer! Daarnaast zijn wij continu op zoek naar de mooiste, leukste en best passende brillen. Maandelijks vindt u bij ons nieuwe collecties.

Wilt u uw ogen eens uitgebreid laten controleren of bent u op zoek naar wat nieuws? Kom dan eens bij ons binnen en laat u door ons adviseren.

Het team

Wij staan voor u klaar.

Vakkundig gediplomeerd opticien

Chiara Donze – van Eijkeren

Vakkundig gediplomeerd opticien

Bart Vervaet

Opticien in opleiding

Mathijs Vervaet