Bart Vervaet Optiek Axel | De opticien van Zeeuws-Vlaanderen!

Bezoek ons
Kerkdreef 11, Axel

Bel ons
0115 - 53 15 37

Nieuwe bril kopen

Kom langs bij Bart Vervaet, wij bieden voor ieder wat wils.

Op zoek naar een bril die helemaal bij u past? Bij Bart bent u daar altijd van verzekerd. Door eerlijk montuuradvies en een kundige oogmeting, gevolgd door een deskundig en persoonlijk advies draagt u altijd de juiste bril. De mooiste monturen en zonnebrillen hangen voor u gereed om gepast te worden. Wij bezoeken ieder seizoen de nationale en internationale optiekbeurzen om de mooiste brillen uit te zoeken. Voor zowel de dames als de heren kopen wij continu de nieuwste trends in.

U vindt de laatste brilmode en ontwikkelingen terug in onze winkel. Bij Bart Vervaet Optiek vindt u altijd een bril die perfect bij u past. We kijken met u welke vorm en kleur het beste bij u staat en waarmee u uw eigen stijl kunt onderstrepen en uzelf kunt onderscheiden. Ook als uw gezicht wat groter, kleiner, smaller of breder is dan gemiddeld, heeft u bij ons ruime keus in monturen. Wij gaan altijd op zoek naar de beste glazen in combinatie met de mode van deze tijd. Alleen dan kijkt en draagt uw bril zo comfortabel mogelijk.

Deskundig en eerlijk advies omtrent uw nieuwe bril? Nieuwsgierig met welke mooie merken wij onder andere werken? Bekijk vrijblijvend onze uitgebreide en nieuwste collecties in de winkel, lekker ontspannen bij een kopje koffie of thee. U kunt bij ons gratis parkeren.

Direct contact
Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Bel ons 0115 - 53 15 37

Deskundig personeel
Persoonlijk en deskundig advies: alles om u tevreden te stellen (en houden).

Oog voor detail
Wij nemen graag de tijd om u persoonlijk te helpen met uw wensen.

Oogmeting
Plan een afspraak in voor een oogmeting en advies.

Het team

Wij staan voor u klaar.

Vakkundig gediplomeerd opticien

Chiara Donze – van Eijkeren

Vakkundig gediplomeerd opticien

Bart Vervaet

Opticien in opleiding

Mathijs Vervaet